Få råd til drømmerejsen

Noget af det vi mennesker værdsætter mest, er nydelsen af at rejse, små som store rejser. Men det er også en af de større udgifter, da der ofte er mange ting, man gerne vil opleve, gerne vil se og uforudsete udgifter at tage stilling til. Og med en hverdag, hvor der er regninger og andre faste udgifter at betale, kan en rejse inde for nærmeste tid, meget hurtigt føles lang væk. Men når man skal få råd til sin drømmerejse, er det vigtigt at gøre rejsen til det vigtigste mål, der ligger foran en, og det bør derfor også blive første prioriteten i opsparingen. Hertil er der er par råd, som er værd at følge, til at nå mål et om drømmerejsen.

 

Få lavet en rejsekonto

Få som det første led lavet en rejsekonto. En konto som vil følge dig fra den dag, du beslutter dig for at rejse, til den dag du kommer hjem. Læg et fast beløb penge til side hver måned indtil du skal rejse, sådan så du ved, hvor meget der mindst står, når du står overfor at skulle rejse. Selvom der er mange andre ting at spare op til i hverdagen og mange hurtige udgifter, er det vigtigt, at rejsen forbliver dit første mål, hvis du til sidst vil ende op med at kunne have en rejse, præcis som du har drømt om.

 

Tjen ekstra der hvor du kan

Udover din rejsekonto, er det også rigtig smart at se på, hvor du udover dine faste indtægter kan tjene lidt ekstra. Det kan være at finde nogen af dine gamle ting, som du kan sælge – Ofte kan man finde mere, end man tror. Ellers er der også rigtig mange, som er begyndt at leje boligen ud, for at spare op. Det er også en mulighed. Det handler bare om at være kreativ, for mange små indtjeninger giver i sidste ende den samlede store.

 

Tag et lån

Afhængig af rejsens størrelse, kan det også være en idé at tage sig et lån, hvis du i sidste ende stadig har behov for lidt ekstra, eller hvis du ikke kan nå at følge den helt store rejseplan inden, du skal ud at rejse. Her vil et forbrugslån være rigtig godt, da kravene ikke er de helt store, og behandlingstiden også er meget lille. Det vil hjælpe dig meget, hvis du har brug for penge her og nu. Men om det er et forbrugslån eller andet type lån, vil det i hvert fald hjælpe på økonomien til rejsen og være et supplement til dine indtægter, sådan så din rejse kan blive lige som håbet.

 

Bestil i god tid

Selvom det kan virke uoverskueligt at skulle planlægge lang tid frem, er det ofte en rigtig god idé, da det også er her både fly og hoteller er billigst. Der er samlet set rigtig mange penge at spare her.

 

Rejs med flere

Ikke nok med det giver hyggeligt selskab, men så er det også billigere for dig som rejsende at rejse sammen med andre. Jo flere man rejser sammen, jo billigere bliver det ofte også. Det gælder både, når man skal finde et sted at bo f.eks. ved leje af bolig, men også hvad gælder transport og mad, hvor udgifterne her kan deles.

Comments (0)

Leave Comment